Vi är klass 9F på Roslagsskolan som tillsammans med våra lärare Maria Lindqvist och Emelie Widnersson ska använda den här sidan för att sprida hur vi tänker hur vår kommun Norrtälje ska vara i framtiden.

Detta projekt heter 1899 och är ett samarbete mellan Roslagens sparbank och Norrtälje energi. På den här sidan kommer man kunna se våra synpunkter och lösningar utifrån olika aspekter som uppkommer i våran kommun. Det kan vara ifrån hur Norrtäljes invånare ska bo till vad energin skapas ifrån.

Under ungefär ett halvår har vi jobbat med detta projekt. Vi har under det här halvåret kunnat jobba med detta projekt inom dem flesta läroämnena i skolan.  Då om man går utifrån denna sida så har vi inblandat ämnena Sv, So, No, Bild, Ma, Eng och lärt oss mer om källkritik.

Slogan:
Vår slogan har vi gjort för att vi vill locka människors uppmärksamhet till vår webbsida. Samt för att vi vill att det vi antyder ska bli verklighet.

Bild:
Vi har valt denna bild som layout, för att vi tycker det representerar Norrtälje kommun. Ankaret symboliserar Norrtälje och Roslagen.

Vi hoppas att vår insats kan göra skillnad.